logo black and white

Wat doen we

In de utiliteitsmarkt is ClimateQ in opdracht van grote installatiebedrijven bijvoorbeeld actief op het gebied van ziekenhuizen, gemeentehuizen, overheidsinstellingen, bedrijfscomplexen, woningbouw en winkelcentra. Dit betreft onder meer het projectmanagement en de montage van uiteenlopende leidingsystemen. Denk hierbij onder meer aan flexibele buissystemen en voorgeïsoleerde terreinleidingen voor warmte en koude distributie.

 

Onze lassers zijn thuis in autogeen, elektrisch, TIG en MIG/MAG lassen voor regulier of fotolaswerk. ClimateQ werkt met ervaren en kundige projectmanagers en vakmensen voor een perfect eindresultaat. De werkzaamheden van ClimateQ vinden meestal plaats op locatie, maar we voorzien opdrachtgevers eveneens van prefabgemak door in onze bedrijfshal installatiematerialen voor te lassen, solderen, boren, buigen, zagen of anderszins te bewerken.

 

Voor de glastuinbouw verzorgt ClimateQ zowel het technische als het financiële reken- en tekenwerk van een installatie voor klimaatbeheersing, evenals de complete realisatie. Of het nu gaat om slangenverwarming, WKK, aquifer, warmtepomp, kaskoeling, verwarming, gasketel, biomassa, warmteopslag, geothermie, buisrailverwarming, CO2-management, zonnecollectoren, drukinstallaties of warmtevernietigingsinstallaties. Een kloppende energiebalans is hierbij altijd het uitgangspunt.